2011. szeptember 24., szombat

Szeptember 24. - Tatabányai családi nap - visszatekintés~


Gigiék szóltak pár hónappal ezelőtt, hogy szeptemberben ilyenünk is lesz. Kap az alapítvány egy standot, ahova esetleg kiülhetnénk páran a klubból valamit csinálni. Sokan azonnal rávágtuk, hogy oké, el is kezdtük tervezgetni, hogy mi is legyen.

Végül arra jutottunk, hogy kicsit kamatoztatjuk azt, amiben jók vagyunk, ami nem más, mint az otakuskodás... A lehetőség adott volt, cosplayben kimehetünk egy városi rendezvényre, ahol csinálhatunk valamit, amit egyébként meeten is csináltunk már, amivel kicsit rásegítünk az animés generáció elfogadására...

Az eredeti terv tehát az volt, hogy origamizunk, teru teru baba-készítést tanítunk és (terveim szerint) elsősorban ázsiai témában arcfestünk (gyakorolván kicsit előre a Halloween-i bulira is a "maszkírozást", meg nem kevés szerepe van általában az arcfestéknek/sminknek egy jó cosplaynél sem...) Megbeszéltük, hogy 9-re kell ottlenni, igazából nagyon pánikoltam, mert a legutolsó visszajelzések szerint a kezdeti megszokott meetes létszámunkhoz képest elég kevés ember ígérkezett, ráadásul bennem már napokkal előtte lappangott valami, a családomat a hét folyamán le is döntötte a vírus, ami péntek estére már nálam is keményebb tünetekkel jelentkezett. Féltem, hogy kevesen leszünk, hogy nem leszünk Giginek megfelelő segítség, pedig hogy ígértük (ezt is), de szerencsére, mire mentünk Kianennel, Momo már ott várt minket. Szegény Gigi futkosott fel-alá, míg meglettek a padok, az asztalok, a helyünk is úgy-ahogy, aztán nekikezdhettünk kipakolni. Kis fennakadást okozott, hogy utolsó utáni egyeztetés hiányában az arcfestési minták végül nem voltak nálunk, de ahogy jöttek a picúrok, elkezdtük mi is feltalálni magunkat. Közben megérkezett Kazuko és Grell is, Chibi is, majd mindeközben még egy új tagunk is lett, aki azon nyomban ült is közénk és nagyon aktív volt! (köszönet érte)

Tehát festegettünk, festegettünk, teru-terure nem volt igény, az emberek őrült mód kattantak a dologra, hogy az arcfestés INGYEN van! o.O" Én közben egyre rosszabbul és rosszabbul lettem, mígnem győzött a lelkiismeret, hogy mégsem kellene lázas betegen szegény kicsikkel szembe szipognom, úgyhogy hazaballagtam... Útközben nem kicsit néztek hülyének, hogy macskának vagyok magam is maszkírozva, de volt nálam törlőkendő, így a nagyrészét azzal tűntettem el, a másikat pedig egy napszemüveggel, mire a kisTescohoz értem. (kellett vennem zsömlét x"D) Elég furán nézett rám a fiatal pénztáros csaj, dehát már nem érdekelt semmi, csak jussak haza a meleg ágyamba.

~ részemről arról a napról különösebben ennyi fontos a családi nappal kapcsolatban, de szívesen venném cikk vagy megjegyzés formájában a többi T.O.Sz.-tag élménybeszámolóját is. ^^
Yume

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése